Aan huis

Aan huis

Vloeradvies aan huis

Noem ons vreemde vogels, maar waarom moet je naar een showroom voor een vloer die bij jou thuis komt te liggen? De vloerspecialisten van Fonkelvloeren komen gewoon bij jou langs, mét voorbeelden en een hele hoop inspiratie.

Nodig ons uit voor een vrijblijvende afspraak en we helpen je de perfecte vloer te vinden.

Een vloer die past bij jouw stijl

Landelijk, bohemian, klassiek of minimalistisch – er zijn ontelbaar veel opties. Gelukkig komen onze interieurstylisten graag bij je langs om advies te geven over de perfect vloer.

Jouw stijl, onze vloer.

Een vloer die past bij jouw leven

Wij denken de hele dag na over vloeren, zodat jij dat niet hoeft te doen. Als we langskomen zien we direct welke vloeropties wel of niet noodzakelijk zijn voor jouw huis.

Want in vrijstaand huis vol spelende kinderen hoort een hele andere vloer dan in een appartement waar ook huisdieren wonen.

Jouw leven, onze vloer.

Zo werken wij

De vloerspecialisten van Fonkelvloeren komen altijd eerst langs voor advies op maat. We houden rekening met jouw leefstijl, interieur en andere wensen om te komen tot de perfecte vloer.

Natuurlijk nemen we voorbeelden mee van ons grote assortiment prachtige vloeren om je te inspireren met alle mogelijkheden.

Maak een afpsraak