Houten visgraat vloer

Over ons

Ontmoet de grondleggers van Fonkelvloeren

Bij Fonkelvloeren draait het allemaal om de perfecte vloer voor in jouw huis, maar laten we toch ook wat meer over onszelf vertellen.

Het belangrijkste is dat wij geloven dat een prachtige vloer van jouw huis écht een thuis maakt. Investeren in de juiste vloer is het wat ons betreft dan ook helemaal waard. Tafels, stoelen, banken en kasten worden nog wel eens vervangen – maar je vloer? Daar wil je jaren en jaren plezier van hebben.

Daarom geven wij advies aan huis, want daar komt jouw nieuwe vloer te liggen. Wanneer we langskomen zien we precies wat je nodig hebt.

Daarom zeggen wij: ‘Jouw leven, onze vloer.’

Wie zijn wij?

Fonkelvloeren is een familiebedrijf, moeder en zoon die hun krachten bundelen voor de mooiste vloeren.

Obbe is de vloerspecialist en wil mensen blij maken met hun nieuwe vloer. Dit deed hij jaren in loondienst, maar met een moeder als Ingeborg kon het niet anders dan dat het begon te kriebelen om voor zichzelf te beginnen.

Ingeborg is namelijk een ondernemende ziel en runt al 18 jaar een succesvol organisatiebureau. Daarnaast heeft ze passie voor interieur en styling en zagen Ingeborg en Obbe al snel in dat samenwerken de beste stap was.

Ingeborg zorgt voor de juiste inspiratie en Obbe maakt de vloeren werkelijkheid.

Om onze klanten het allerbeste te geven werken we ook samen met interieurstylisten, zodat we een totaalpakket kunnen leveren. Hiervoor werken we samen met ByIlonka & Stijlkriebels

Foto’s voor deze website zijn gemaakt door:
* Robin Fotografie
* Janine Vonk Fotografie

Fonkelvloeren Apeldoorn