Fonkelvloeren Apeldoorn

Ontmoet Fonkelvloeren. Dé vloerspecialist van Apeldoorn en Deventer!

Een verhuizing of verbouwing brengt altijd veel werk met zich mee. Na meerdere keren verhuist te zijn, en dus ook in verbouwingen te hebben gezeten, weten wij dat als geen ander.

Een belangrijk (en wij vinden dat natuurlijk het belangrijkste) onderdeel van die verbouwing is je vloer. Vooral omdat je een vloer niet snel vervangt zoals je meubels of een kleur op de muur.
Het kiezen voor die perfecte vloer in jouw paleis is echt de finishing touch van je huis.

Jouw stijl, onze vloer!

Fonkelvloeren is een jong en fris vloerenbedrijf in Apeldoorn met vloerspecialisten die jarenlange ervaring hebben op het gebied van vloeren, interieur & styling. Samen zijn wij Fonkelvloeren gestart.
Wij leggen prachtige houten en PVC vloeren in Apeldoorn, Deventer en alles tussen Zwolle en Amersfoort.

In allerlei vormen en maten van hoogwaardige kwaliteit.

Een PVC vloer kiezen

Bij de opstart fase stelden wij ons de vraag; ‘wat vinden wij zelf belangrijk in huis en waar worden wij blij van?’

Hoe vonden wij de service van vloeren bedrijven toen ik zelf ging verhuizen en verbouwen?
Wat ik zelf vooral mistte was het advies aan huis. Iemand die mij meenam met adviezen op basis van mijn leef situatie.

Iemand die rondloopt in mijn huis, doorvraagt en op basis daarvan mij laat kiezen uit de verschillende vloeren.

Ik heb zelf een hond en heb geen zin om elke dag te moeten dweilen. Welke vloer past dan het beste bij mij?
Ook wilde ik graag advies wat het beste past bij de stijl van mijn jaren 1900 huis. Ik kan me voorstellen dat dit anders is dan bijvoorbeeld bij een nieuwbouw woning. Laat staan een bedrijfsruimte waar heel veel gelopen wordt. 

Toen ik besloten had dat het een PVC vloer moest worden, moest ik ook nog eens door de wir-war van al die verschillende merken heen. Want dat zijn er nogal wat. En waarom biedt de ene aanbieder het zoveel goedkoper aan dan de ander?

Ik snapte er niets van. Dus ben ik me daar maar eens in gaan verdiepen, samen met mijn zoon Obbe, die al jaren in de vloeren business zat.

Private label PVC vloeren

Toen wij hadden besloten ons eigen interieur / vloerenbedrijf in Apeldoorn te gaan beginnen, wilden wij dus een mooi assortiment PVC vloeren aanbieden. Genoeg keuzes uit kleuren en structuur en juist niet teveel.
En natuurlijk met de beste kwaliteit die er is.

Zo zijn wij met verschillende leveranciers gaan praten en hebben wij een eigen private label Fonkelvloeren samengesteld.
En toch nog keuze uit 60 verschillende PVC vloeren. En dat vinden wij meer dan genoeg. Want zeg nou zelf… je weet meestal wel ‘ongeveer’ wat je wil.
En als je dan 4 of 5 kleuren voorgeschoteld krijgt, moet het wel heel gek zijn als daar niets tussen zit wat past bij jouw wensen.

En wij hebben de nieuwste trends, waar wij super trots op zijn. Bijvoorbeeld de geaccentueerde groef in de PVC vloeren. Zo mooi!

En natuurlijk krijg je bij ons dat gratis advies erbij.

Keuze uit PVC planken, visgraat of Hongaarse punt?

Meestal weten onze klanten dat al. Af en toe wijzigt dat nog na een adviesgesprek door onze adviseur.
Op deze site kun je uitgebreid lezen wat het verschil is tussen een PVC visgraat vloer, PVC planken vloer en een PVC Hongaarse punt vloer.

Maar wij komen dit natuurlijk ook met alle liefde bij jouw thuis uitleggen en laten zien. Je kunt dan ook direct zien wat wij in ons assortiment aanbieden en wat past bij jouw huis en interieur.

Keuze uit eiken houten planken, visgraat of Hongaarse punt?

Ook in onze houten collectie is er van alles mogelijk qua kleuren, formaten, veel of weinig noesten, wel of geen groef.
En natuurlijk ook de manier van leggen. Zie bij onze pagina over houten vloeren hoe het eruit ziet als je kiest voor een visgraat motief, planken of de Hongaarse punt.
Allemaal prachtig, dus kies maar! Weet je het niet, wil je een eerlijk interieur advies? Bel of mail ons dan en wij komen jouw situatie bekijken in jouw huis.

En zo zijn wij gestart. Vol enthousiasme en passie voor vloeren en interieur. Wij willen graag dat mensen blij zijn als ze thuis komen. Zich gelukkig voelen en trots zijn op hun huis. Dat maakt jouw huis tot een fijn huis.

Onze missie is: jouw stijl, onze vloer!

Ingeborg Leerkes, eigenaar Fonkelvloeren