nieuw huis nieuwe vloer

Nieuw huis, nieuwe vloer. Welke keuze maak jij?

Ga je binnenkort verhuizen of flink verbouwen in je bestaande woning? Dan komt ook altijd de vraag; ‘wat wil ik met de vloer?’
Om je huis perfect te stylen komt de keuze van je nieuwe vloer best snel in dat proces naar boven. Net als;

  • wat doe ik met het plafond?
  • moeten de muren gestuct worden en zo ja, wat doe ik erna? Ga ik het sauzen met muurverf of kies ik (gedeeltelijk) voor behang?
    Momenteel is behang weer enorm in opkomst. Niet je volledige woonkamer zoals ‘vroeger’, maar een gedeelte van een muur of één muur. Kijk eens op de site van Homestock voor super gaaf behang. Durf jij dat aan?
  • welke kleur komt er dan op de rest van de muren?
  • heb je een huis met een open keuken, dan wil je dat de stijl van de keuken aansluit bij je woonkamer. Dus ook de keuze van je keuken in de rest van je huis is een belangrijke beslissing.
  • stopcontacten….waar en hoeveel?
  • waar wil ik verlichting, met welk doel en welke stijl verlichting vind ik mooi?
  • en dan dus een nieuwe vloer… PVC of hout en welk patroon?

Ik ga er nu even vanuit dat je niet voor vloerbedekking of laminaat kiest. Dan ben je namelijk op de verkeerde site belandt, want wij werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen. Bij Fonkelvloeren is dat hout en PVC.

Onze houten vloeren zijn mooi, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en van hoge kwaliteit.
Onze PVC vloeren zijn dat ook. En wij hebben onze eigen private label PVC vloeren collectie. Nieuwsgierig? Kom gerust langs om een kijkje te nemen, wij zijn er namelijk heel trots op!

De opsomming hierboven is nog maar een kleine greep uit alle keuzes die je moet maken als je een nieuw huis gaat betrekken of een fikse verbouwing in de planning hebt.

Want uiteindelijk bij bovenstaande keuzes komt ook altijd een nieuwe vloer kijken. Of misschien kan de oude vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Het kan soms erg mooi zijn om juist je oude vloer te laten renoveren. Vooral in oude huizen kan het nog wel eens de moeite waard om te (laten) onderzoeken.

Styling van je gehele huis

Om al die keuzes te maken en dat op de juiste manier te doen is het heel fijn om hulp in te schakelen. Er zijn veel belangrijke beslissingen te nemen en hoe prettig is het dan als er iemand is, die je kan adviseren en helpen.
Wij werken o.a. ook samen met By Ilonka en L’ interieurs voor styling en interieur advies.

Onze interieur adviseurs nemen je mee in de wereld van verf, stoffen, raambekleding, meubels, accessoires, verlichting, keukens én natuurlijk houten en PVC vloeren.

Wij starten altijd eerst met een kennismakingsgesprek.
Is er een klik en voelen we elkaar goed aan om samen tot een succesvolle samenwerking te komen. Dat is stap één.
Nadat er van beide kanten een volmondig ‘ja’ is, gaan we aan de slag!

Er volgen gesprekken, er wordt o.a. een moodboard gemaakt, uiteraard wordt er over een begroting gesproken en uiteindelijk een 3D tekening zodat je een goede indruk krijgt over hoe jouw nieuwe huis er straks uit gaat zien.
En dan is er ook altijd nog de planning. Ook dat gedeelte nemen wij volledig uit handen. Fijn he?

Super spannend maar ook een heel leuk proces. En wij begeleiden je van A tot Z en gaan niet eerder weg tot je hele huis tot in de puntjes klaar is.

Styling advies voor een nieuwe vloer?

Zoals ik al begon in deze blog; nieuw huis, nieuwe vloer. En daar willen wij je graag mee helpen.

Benieuwd wat Fonkelvloeren voor je kan betekenen om een goede combinatie te maken met de keuze van je vloer en de rest van je huis?
Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en wij komen graag bij je langs.