PVC vloer advies aan huis

Wij doen het ‘anders’ met advies aan huis

De meeste vloeren bedrijven hebben een showroom waar je heen kan om een vloer uit te zoeken. Dat doen wij niet.
Wij komen bij jou thuis. Waarom? Om een aantal hele belangrijke redenen;

 • Ten eerste omdat je dan veel beter kan bepalen welke vloer bij jouw huis en interieur past. Het zonlicht bepaald veel over hoe je vloer kleurt. En dat zie je niet in een showroom. Ook je meubels en de rest van de sfeer in je huis zijn bepalend voor de keuze van een PVC of houten vloer.
  Aangezien je niet over drie jaar weer een nieuwe vloer koopt is het een belangrijke beslissing. Het is de finishing touch van je huis, toch?
 • Een andere reden is dat wij dan beter contact kunnen maken met de klant. Doordat je in het huis van de klant bent, kunnen we beter adviseren.
  Ingeborg adviseert graag en zal altijd eerlijk aangeven wat ‘past’ bij het huis en interieur en wat niet. Tenslotte is de aanschaf van een vloer kostbaar en ga je niet over één nacht ijs bij zulke grote uitgaven.
 • Twijfel je tussen een aantal kleuren of type PVC vloeren? Geen probleem, dan laten we de borden een aantal dagen bij je achter. Dan kun je eens rustig kijken bij het ochtend licht, de middag zon, en de avonden wat je mooi vindt.
  Je kan zelfs familie en vrienden laten komen om hun mening te vragen.
 • Dan dus de prijs. Doordat wij al die bovenste redenen beter vinden, kunnen wij een hele hoge kwaliteit vloer leveren voor een scherpe prijs. Wij hebben namelijk geen dure showroom.
 • Wij zijn zeker niet de goedkoopste, maar hebben goede kwaliteit PVC en houten vloeren, het wordt strak gelegd, wij komen afspraken na en genieten net zoveel als jij van je nieuwe vloer!

Wil jij PVC vloer advies aan huis?

Bel direct met Ingeborg en zij maakt graag een afspraak om bij je langs te komen met de private label collectie PVC vloeren.
Bel 055 3030988 of mail naar info@fonkelvloeren.nl