houten vloer visgraat apeldoorn

Trend in 2023: Visgraat vloer blijft

Het nieuwe jaar is gestart en graag blikken we heel even terug en zullen daarna meer vertellen of de trends van 2023.

Wij hebben in 2022 veel nieuwe klanten blij gemaakt en zelfs een aantal bestaande klanten die ons weer belden om te vragen of wij bijvoorbeeld de trap wilden bekleden met ons private label PVC collectie.
Kortom, wij zijn niet ontevreden het nieuwe jaar ingegaan. Integendeel zelfs, de agenda staat al behoorlijk vol en de projecten blijven lekker binnen druppelen.

Denk nu niet, oh…’die kunnen er niets meer bij doen, ze zullen tot aan de zomer wel volgeboekt zitten’, dat is nog niet zo, dus bel of mail ons gerust.
Wij hebben nog voldoende ruimte om ook bij jou een mooie, nieuwe vloer te leggen of jouw trap te bekleden!

We zagen het afgelopen jaar al dat de vraag naar donkere vloeren toenam. Ook onze PVC collectie is daarom uitgebreid met prachtige warme, donkere tinten erbij.
Er was ook meer vraag naar de geaccentueerde groef. Dit betekent dat de groef dus een andere kleur heeft dan de vloer. In onze collectie is die groef vaak donkerder.

Visgraat vloeren en kleuren

De visgraat vloer blijft een hardloper in 2023. In zowel hout als PVC hebben wij daar nog steeds erg veel vraag naar. En zeg nou zelf…het is toch ook prachtig?
Vaak denken klanten dat visgraat niet tijdloos is. Dat is het wel. Ook over 20 jaar is een visgraat vloer nog steeds een prachtig dessin.

Ook in de houten visgraat vloer zullen wij de donkere kleuren meer gaan terugzien. Wij hebben handige waaiers met alle tinten waaruit gekozen kan worden. Een houten visgraat vloer wordt altijd onbehandeld gelegd.
Als deze er in helemaal in ligt zal Obbe de houten vloer in de gekozen olie zetten en is de vloer direct beschermd.

Dit in combinatie met een warme tint op de wanden van je huis, maakt je woonkamer helemaal compleet.
Nog steeds zullen de plinten in wit (RAL 9016) populair blijven, maar ook zwarte plinten blijven in 2023 een basiskleur. Overigens zien we zwart ook op de kozijnen en accessoires terug.

Houten visgraat vloer in Apeldoorn

Wat kan Fonkelvloeren voor jou betekenen in 2023?

  • Ben jij op zoek naar een houten visgraat vloer in Apeldoorn, Deventer, Zutphen of Ede?
  • Wil je interieur advies voor je nieuwe huis, of bestaande huis, en dus ook een nieuwe houten of PVC vloer nodig?
  • Ben je helemaal klaar met die lelijke trap en wil je die met de nieuwste tinten PVC laten bekleden?
  • Is je houten vloer versleten en heeft deze een opfrisbeurt nodig?

Bel of mail ons gerust, wij komen graag langs voor een vrijblijvend advies. Wij nemen alle voorbeeld vloeren voor je mee zodat jij de deur niet uit hoeft.
Ook in 2023 leveren wij de beste service in Apeldoorn en omstreken!